Personeel

Home » Personeel

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN HOOFD & IDEE!

team
BART & DANIËLLA
Wij zijn Bart & Daniëlla en de trotse eigenaars van Hoofd & Idee. Creativiteit, passie en vooral persoonlijke aandacht staan centraal, waarin een ieder wordt gezien! Het leven gaat om de mensen die je ontmoet en de dingen die je met ze creëert.team
FEMKE
Hallo ik ben Femke! Voor al een aantal jaar ben ik aan het werk bij Hoofd&Idee kappers. En nog steeds heb ik heel veel plezier in het vak en bij dit gezellige bedrijf. Als kleurspecialiste geef ik u graag advies wat het beste bij u past en staat. Daar help ik u dan graag mee bij ons in de salon. En deel ik graag mijn creativiteit en passie met u! Tot snel Bij Hoofd&Idee kappers!
team
Dana
Hallo, Mijn naam is Dana. In 2016 heb ik mijn diploma van allround kapster behaald. Ik maak deel uit van dit gezellige kappers team van Hoofd&Idee. Met veel zin, energie en passie voor het vak ga ik de ideeën uit MIJN hoofd gebruiken om bij de klant een nieuwe kleur of coupe te creëren! Ook kun je terecht bij mij voor visagie waaronder dag/avond make-up of gala/bruids make-up of alleen wenkbrauwstyling. Dus voor een totaal plaatje ben je bij mij aan het juiste adres!