Personeel

Home » Personeel

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN HOOFD & IDEE!

team
BART & DANIËLLA
Wij zijn Bart & Daniëlla en de trotse eigenaars van Hoofd & Idee. Creativiteit, passie en vooral persoonlijke aandacht staan centraal, waarin een ieder wordt gezien! Het leven gaat om de mensen die je ontmoet en de dingen die je met ze creëert.team
CHARISSA
Ik ben charissa, allround hairstylist en werk hier al enkele jaren met heel veel plezier. Voor mij staat creativiteit, meedenken en aandacht voor de klant voorop. Samen met mijn collega's vormen wij een gezellig team, Ik hoop dat ik u binnenkort mag verwelkomen in onze moderne kapsalon.


team
SONJA
Mijn naam is Sonja en ik ben al vele jaren met veel plezier werkzaam in het kappersvak. Knippen is het liefste wat ik doe en wat ik elke keer opnieuw een uitdaging vind. Dit in combinatie met het sociale aspect maakt dat het zo bij mij past. Ik hoop u snel te mogen begroeten bij Hoofd&Idee!


team
FEMKE
Hallo ik ben Femke, Ik werk nu ondertussen 3 jaar bij kapperszaak hoofd & Idee. Dit jaar heb ik mijn diploma junior kapper gehaald en ga nu verder voor allround kapster ! Nu ik ook klanten mag gaan knippen, hoop ik dat ik mijn agenda lekker vol kan plannen. Ik help u graag in onze salon , en zal mijn uiterste best doen zodat u tevreden onze salon verlaat ! graag zie ik en help ik u in onze kapperszaak Hoofd&Idee.

team
Dana
Ik ben Dana. In 2016 heb ik mijn opleiding tot allround kapster afgerond. Vanaf oktober ben ik deel uit gaan maken van het gezellige kappersteam van Hoofd&Idee. Met veel zin, energie en passie voor het vak ga ik de ideeën in mijn hoofd gebruiken om bij de klant een nieuwe kleur of coupe te creëren. Zo verlaat u de salon met een prachtig kapsel en misschien wel vol nieuwe ideeën ;)