Personeel

Home » Personeel

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN HOOFD & IDEE!

team
BART & DANIËLLA
Wij zijn Bart & Daniëlla en de trotse eigenaars van Hoofd & Idee. Creativiteit, passie en vooral persoonlijke aandacht staan centraal, waarin een ieder wordt gezien! Het leven gaat om de mensen die je ontmoet en de dingen die je met ze creëert.
team
CHARISSA
Ik ben charissa, allround hairstylist en werk hier al enkele jaren met heel veel plezier. Voor mij staat creativiteit, meedenken en aandacht voor de klant voorop. Samen met mijn collega's vormen wij een gezellig team, Ik hoop dat ik u binnenkort mag verwelkomen in onze moderne kapsalon.team
FEMKE
Hallo ik ben Femke! Voor al een aantal jaar ben ik aan het werk bij Hoofd&Idee kappers. En nog steeds heb ik heel veel plezier in het vak en bij dit gezellige bedrijf. Als kleurspecialiste geef ik u graag advies wat het beste bij u past en staat. Daar help ik u dan graag mee bij ons in de salon. En deel ik graag mijn creativiteit en passie met u! Tot snel Bij Hoofd&Idee kappers!

team
Dana
Ik ben Dana. In 2016 heb ik mijn opleiding tot allround kapster afgerond. Vanaf oktober ben ik deel uit gaan maken van het gezellige kappersteam van Hoofd&Idee. Met veel zin, energie en passie voor het vak ga ik de ideeën in mijn hoofd gebruiken om bij de klant een nieuwe kleur of coupe te creëren. Zo verlaat u de salon met een prachtig kapsel en misschien wel vol nieuwe ideeën ;)